Betoverende Belevenissen en Bloemenpracht: Mijn Dag op Flora Holland Trade Fair 2023

Op 7 november betrad ik de kleurrijke wereld van de Flora Holland Trade Fair 2023, waar elke hoek een nieuwe verrassing in petto had. Mijn dag was gevuld met ontmoetingen met oude bekenden en voor mij nieuwe gezichten, het werd een dag voor inspiratie en gezelligheid

Een Stijlvolle Match: SV.co's Stand als een Ware Snoepwinkel

Mijn outfit bleek onverwacht perfect te passen bij de smaakvolle stand van SV.co, een ware snoepwinkel vol kalanchoë’s, chrysanten in ijscups, grateful goodies en schitterende pointsettia’s. Een andere blikvanger was de Favorita, een enkelbloemige kalanchoe die gepresenteerd werd in een cocktailbar-achtige setting incl een eigen drankje! Te midden van prachtig gepresenteerde bloemen ontstond een visueel feest, waar mijn outfit onverwachts helemaal in opging, andere bezoekers maakten spontaan foto’s. Een onvergetelijke start van mijn dag op de beurs.

 

Champagne en Ballenbak: Magische Momenten bij Magical Hydrangea
Bij Magical Hydrangea beleefde ik een uniek moment - languit liggend in een ballenbad nippend aan een glaasje champagne vanwege het 10 jarig bestaan van dit mooie merk. Hier werd ik omringd door de betoverende kleuren van Hydrangea. Een ervaring die niet alleen ‘verfrissend’ was maar ook opnieuw zorgde voor geweldige plaatjes.

 

Gezonde Verfrissing: Een Green Shot bij DC van Geest
Na mijn glaasje bubbels genoot ik van een gezonde groene shot bij mijn vrienden van, van Geest Potplanten
Eerder schreef ik een blog over hun prachtige Strelitzia’s die ook in de beursstand goed waren vertegenwoordigd. Even waande ik mij in de jungle tussen het prachtige assortiment wat zij presenteerden.

Ontdekkingen bij PlantWorld: Groene Planten in de Schijnwerpers
PlantWorld bood een ontdekkingsreis door prachtige groene planten, elk met zijn eigen unieke charme. Van weelderige bladeren tot eigenzinnige vormen, toepassingen en combinaties. In een vintage frans plantenkasje gaven zij een blik richting de toekomst; planten die wij in de nabije toekomst kunnen verwachten van PlantWorld. De Episcia Pink Shimmer Valley sprong er voor mij echt uit; het bonte blad met een feloranje bloem die mij aan een oost-indische kers deed denken.

Leave a little sparkle wherever you go

*|*

Leave a little sparkle wherever you go *|*

Geverfde en Geglitterde Pracht
You love it or you hate it; geverfde en geglitterde bloemen en planten. Ook deze waren ruim vertegenwoordigd deze beurs. Vetplanten voorzien van glitters, parels en felle neonkleuren. Net als de no-water amaryllisbollen die voorzien waren van een ‘delfts blauwe’ print. Persoonlijk kon ik de cyclamen met ‘golden glitterdip’ wel waarderen.

'Instagrammable' Stands:
De beurs bleek een paradijs voor social media liefhebbers met talloze 'instagrammable' stands en photobooths. Van kleurrijke bloemenwanden tot artistieke bloemenarrangementen, elke hoek bood een perfecte achtergrond voor een foto die de bloemenpracht vastlegde.

Het werd een kleurrijke dag en vol nieuwe indrukken keerde ik huiswaarts.

Previous
Previous

Botanische ontdekkingen in 2023: Een Jaar vol Kleur en Inspiratie

Next
Next

Bloemenpracht en Familietraditie: Mijn Bezoek aan Leekade Orchids